Weer open vanaf 11 mei 2020!!!

Beste Klant,

Goed nieuws!
Vanaf 11 mei mag mijn salon weer open. Om uw afspraak veilig te laten verlopen is het belangrijk dat we ons aan de regels van het RIVM houden. Heeft u of één van uw huisgenoten 1 van de onderstaande klachten dan kan de afspraak helaas niet door gaan:

  • Neusverkoudheid
  • Loopneus
  • Niezen
  • Keelpijn
  • (lichte) Hoest of verhoging (tot 38 graden)
  • Koorts (vanaf 38 graden)
  • Benauwdheidsklachten

Dit geldt natuurlijk ook voor mij!

Na iedere behandeling zal mijn salon gereinigd worden. Graag wil ik u daarom vragen om precies op tijd te komen. Niet te vroeg maar ook niet te laat zodat er genoeg tijd is om de salon schoon te maken. Ook wil ik u vragen om zoveel mogelijk met de pin te betalen en alleen bij uiterste noodgevallen gebruik te maken van het toilet. Graag wil ik u vragen om thuis de handen te wassen en bij binnenkomst kunt u ze desinfecteren met de desinfectie gel die ik hier voor u heb staan.

Geplaatst in Algemene mededelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *