Gezichtsbehandelingen

Standaard behandeling   (30-40 min.)

Reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker en een dag of nacht verzorging.

Bronzen behandeling   (60 min.)

Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, stomen, onzuiverheden verwijderen, korte massage, masker en een dag of nacht verzorging.

Zilveren behandeling   (90 min.)

Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, stomen, onzuiverheden verwijderen, ampul, uitgebreide massage, masker, serum en een dag of nacht verzorging.

Gouden behandeling   (90 min.)

Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, stomen, onzuiverheden verwijderen, ampul, uitgebreide massage, speciaal masker, serum en een dag of nacht verzorging.

Platinum behandeling   (90 min.)

Reiniging, diepte reiniging, wenkbrauwen epileren of harsen, stomen, onzuiverheden verwijderen, ampul, uitgebreide massage, speciaal masker, serum en een dag of nacht verzorging. Tijdens het masker een hoofdhuid massage.

Bindweefsel behandeling 

Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve vorm van massage die er op gericht is om in het gezichtsgebied de onderliggende vezels van de huid te stimuleren. Het wordt ook wel diepte massage genoemd. Door het gezicht stevig te masseren raakt de huid beter doorbloed en kunnen afvalstoffen sneller afgevoerd worden. Hierdoor wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd en de huid er jonger, gladder en steviger uit.

Bindweefselmassage voor het gezicht kan de oplossing bieden bij de volgende klachten:

  • Rimpels, deze vervagen door de versnelde stofwisseling van de huid
  • Acne, verminderd door de verbeterde huidweerstand
  • Littekens, minder zichtbaar door de huidverjonging
  • Bleke rokershuid, krijgt een gezondere teint door de verbeterde doorbloeding
  • Plaatselijke vetophopingen, verminderen door de afvoer van vocht en afvalstoffen
  • Slechte doorbloeding/couperose, de doorbloeding van de huid verbeterd
  • Huidveroudering/verslapping, de huid wordt egaler en de contouren verstrakken.

Wij adviseren minimaal een kuur van 3 behandelingen, 1x per week met de daarbij horende producten. Hierna 3 weken de huid laten rusten zodat alle afvalstoffen goed afgevoerd kunnen worden.

Dermapeel Pro behandeling   (45-60 min.)

De nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op imperfecties van de huid. Dermapeel pro is ontwikkeld op basis van een meervoudige technologie die opeenvolgend 5 peeling technieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de externe huidlagen te verwijderen, met als doel een optimaal en uniform resultaat.
Het wordt aanbevolen elke 15 dagen 1 sessie te doen en niet meer dan 4 tot 6 sessies na elkaar. De behandeling kan, indien gewenst na 3 of 4 maanden herhaald worden.

Dermapeel behandeling

Mesoscience behandeling   (60-75 min.)

De naaldloze Mesotherapie is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van huidveroudering en huidverslapping. Na enkele behandelingen wordt de huid zichtbaar en voelbaar steviger, elastischer en krijgt een frisse, gezonde en vooral zeer heldere teint. Diepe rimpels vervagen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een jeugdige en vitale uitstraling. Deze behandeling is ook geschikt voor jonge mensen om de huidveroudering nog wat langer buiten de deur te houden.

Mesosciense